Българинът записа силни 90 минути и изпусна няколко ситуации да вкара

Новият мениджър на "Фулъм" Рене Мюленстийн остана много доволен от играта на Димитър Бербатов при загубата от "Тотнъм" с 1:2. 

 

Българинът записа силни 90 минути и изпусна няколко ситуации да вкара, въпреки че в деня на мача агентът му Емил Данчев направи изказване, че иска да си тръгне през зимата. 

 

Мюленстийн му гласува доверие макар и да има слухове, че двамата са в лоши отношения още от времето си в Манчестър Юнайтед и нападателят се представи на ниво. 

 

„Мисля, че той бе феноменален в начина, по който водеше атаката ни. Качествата му се виждат. Никой не го познава по-добре от мен, защото съм работил с него дълго време", заяви холандецът. 

 

„Не искам да коментирам думите на агента му, защото най-важното е, че той е играч на "Фулъм". Не съм притеснен, че може да напусне, защото с играта си той показа, че иска да бъде тук. Ако продължава по този начин, ще бъде един от тримата най-добри в дивизията" добави той.

 

„Жалко, че не взехме нещо от мача, тъй като играхме добре. Поисках от играчите вдъхновено представяне, с което да спечелят обратно феновете ни и те го направиха. Не искам да гледам негативно на нещата, така че ще се стремим да извлечем положителното от това представяне" каза още Мюленстийн, чийто тим остана в зоната на изпадащите само с 10 точки.