Над 30 000 души се очакват за голямото музикално шоу в центъра на София

Повече от 30 000 души се очакват за голямо музикално шоу в центъра на София в събота вечер. Концерът събира на една сцена някои от най-големите попизпълнители у нас, начело със звездите от различните сезони на X Factor.

Криско, Мария Илиева, Поли Генова, Тита, Дара, Павел и Венци Венц - списъкът с идоли на младите музикални фенове е почти безкраен, а ядрото му е пряко свързано с най-успешния музикален формат у нас – X Factor.

Музикалното шоу ще предизвика и някои ограничения на движението и паркирането в района след 18:00 часа в събота. Всички меломани ще гледат на живо любимците си напълно безплатно, а организаторите предупреждават, че лица във видимо нетрезво състояние, както и такива с оръжие, няма да бъдат допускани.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПОДГОТОВКАТА НА КОНЦЕРТА

Шоуто утре вечер ще бъде излъчено по NOVA на 22 септември в деня, в който отбелязваме Независимостта на България.

И докато огромната сцена още се достроява, Криско инспектира мястото часове преди шоуто. Гледайте във видеото какво каза раппевецът.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.