Смешни танци – специалността на Енчо, страст за рокли – мотивацията на Албена

Албена Михова и Енчо Данаилов – бате Енчо ще се впуснат в ново предизвикателство за тях – Dancing Stars. Двамата са куклени актьори – той от Русе, тя – от Варна. Страстта към сцената ги води в София, където завършват НАТФИЗ, специалност кукли. Тя се подвизава на театралната сцена и на телевизионния екран, а той е един от най-обичаните от децата водещи, които винаги ще го наричат бате. 

Албена може да пее, да разсмива, а сега ще трябва да облече и роклята за ча-ча-ча или валс и да завладее Dancing Stars. Тя признава, че е голям фен на шоуто – освен това й е любопитно да се научи да танцува, като винаги е искала да се види в такива рокли. „Забавление му е майката”, обобщава тя в типичния си стил. 

„Танцувах много отдавна, когато бях млад, слаб и красив. Сега в Dancing Stars пак искам да стана поне красив” - с чувство за хумор коментира своето участие бате Енчо. За него Dancing Stars е провокация за всички участници, в която той ще се води от мотото „Покорявай върховете, не за да те види светът, а ти да видиш него”. Специалист по смешните танци, Енчо иска сега да се пробва с куикстеп и фокстрот, като вече е започнал тренировки с красивата си партньорка.

Кои ще са другите звезди, които ще се изправят срещу Албена, Енчо и Сани Жекова, зрителите ще видят на 11 март по Нова.