Водещият на тв играта „Сделка или не” гостува в „На кафе” по Нова

Промяната в „Сделка или не” е огромна, като телевизионната игра в ефира на Нова предлага както нови възможности за печалби, така и ново студио. Този сезон се очертава особено вълнуващ, защото на участниците се предлагат четири различни варианта за игра и печалба, разказа водещият на „Сделка или не” Румен Луканов в „На кафе”. 

По-големите авантюристи искат играта с множителите, защото там могат да спечелят до 300 000 лева. Това е уникална сума за България, отбеляза Румен Луканов. Той добави, че най-много симпатизира на участниците, които искат да играят банкерската игра с плаваща оферта, защото влизат в пряка конфронтация с Банкера. 

По време на гостуването си в „На кафе” водещият разказа не само за новия сезон на тв играта, нои и подробности за бащинските си вълнения. Семейството му е изправено пред голяма промяна, тъй като 19-годишният му син Матю отскоро живее и учи в Англия. 

Във видеото тук гледайте целия разговор с водещия Румен Луканов в „На кафе” и не пропускайте „Сделка или не” - всеки делничен ден от 18.00 ч. по Нова.