Двамата братя-близнаци не се имат за новите секссимволи на България...

\"Това, че сме разнояйчни близнаци е по-хубаво, защото заедно правим една съвършена личност, но пък и всеки сам по себе си се разграничава\".


Това казаха в разговор с \"отчаяните съпруги\" Вихра и Мая братята Дарин и Деян Ангелови. И двамата не се приемат за новите секссимволи на България и гледат на шега на това определение.


Дарин се оказва инициаторът двамата да тръгнат по актьорския път.
\"Решението да стана актьор бе случайно, а не дълго търсена мисия. Двамата не се славехме като добри ученици и си казах, че ще се занимавам с нещо, където играе тялото, без текст. Затова записах пантомима. Въобще не осъзнах кога започнах да уча стихотворения, поезия, басни\", разказа Дарин.


След казармата Деян първоначално е смятал да учи автомобилизъм в спортната академия. Там обаче е скъсан на изпитите. Тогава решава заедно с брат си да пробва пантомима. Така след само 20 дни подготовка той и Дарин са приети.


\"В България пантомимата не се котира, а е прекрасно изкуство. Затова пробвахме наново и се преместихме в класа на Стефан Данаилов. Явихме се на изпитите и за щастие той прецени, че ставаме. До ден днешен той се грижи за нас\", разказа Дарин.


Относно твърдението, че актьорите са свободолюбиви, близнаците са на мнение, че това е мит. Доказва го и бракът на Деян. Вече две години той е щастливо семеен и се радва на детенце.


На въпрос дали има жена в сърцето на Дарин, той отговори, че в момента то не е свободно. Заето е обаче не от дама, а от театъра и киното.
\"В момента това е най-голямата ми любов и съм отдаден изцяло на тях\", разочарова почитателките си Дарин.