Дария Симеонова и Стоян Алексиев като Круз Рамирез и Луиджи

Култовата анимация "Колите" отново по екраните от днес - ред е на „Колите 3”. Не се учудвайте, ако заведете детето си на кино и българските гласове в анимационния филм ви се сторят познати. Част от тях са на Дария Симеонова и Стоян Алексиев – актьорите, които познаваме от "Откраднат живот". 

По темата

Двамата са познати на всички като Наталия Павлова и проф. Иван Генадиев от хитовия сериал на NOVA. Дария Симеонова и Стоян Алексиев са и два от гласовете зад кадър в третата част на "Колите". Дария озвучава Круз Рамирез, а Стоян - Луиджи.

"Тя е нещо, което аз по-скоро бих искала да бъда. Има някаква нестихваща енергия. Неуморима е и някак има способността да се зарежда от провалите, което е достойно за възхищение. Затова казвам, че е нещо, което по-скоро бих искала да бъда", казва актрисата.

"Луиджи е една личност толкова въодушевена от това, което прави, от това, което обича", споделя Стоян Алексиев.

За Дария Симеонова озвучаването на филми е ново предизвикателство. В „Колите 3“ тя прави своя дебют зад микрофона. За разлика от Дария, Стоян Алексиев признава, че от дете е мечтал да разказва приказки на големия екран.

Работата в звукозаписното студио се оказва не по-малко изморителна от тази на снимачната площадка.

„Ние наистина сме като на писта. Изморително е, просто толкова пот се лее в студиото. И добре, че работим всеки самостоятелно, защото иначе ще стане много хлъзгаво”, шегува се актьорът.

"Колите 3" е по кината от 16 юни на 2D и 3D.

Репортер: Мария Христова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.