"Не ми е приятно, когато обясняват на българите, че са дебили", заяви той

Партия ВОЛЯ при никакви обстоятелства не би станала коалиционен партньор на настоящото управление. Това заяви за "Събуди се" нейният лидер Веселин Марешки. 

"Нашата партия няма тази сила, с която може да предизвикаме някакви промени", призна той. 

Марешки потвърди, че знае за документи, които биха уличили участници в управляващата коалиция в покровителство на сделка за 50 милиона лева: "Преди изборите се срещнах с хора, които ми казаха, че ще подкрепят тази сглобка на правителството, защото очакват еди-каква си голяма сделка да се случи и те да бъдат участници в нея", заяви заместник-председателят на Народното събрание. 

КОАЛИЦИОНЕН ОГЪН: Сидеров с критики към партньорите си (ОБЗОР)

Той посочи, че сделката, която все още не е реализирана, е за 50 милиона долара и е в сферата на имотите в Русе: "Тя е свързана с част от малките коалиционни партньори. Става дума за бизнесмен, който е близък до лидера на една от трите формации в Обединените патриоти. Ако тази сделка стане факт, аз ще я осветя". 

"Аз ще вървя по моя път, но ако на следващите избори се окаже, че е по-добре да правиш коремни и да си връщаш по 300 лева от заплатата, аз ще си върна по 500 лева от заплатата и ще правя по 10 коремни. Ще си сложа един лост пред парламента и няма да запълвам дупки или да правя бензиностанции", заяви той, като в същото време допълни, че не е ядосан на президента, а на "тези, които опитват да измамят българския народ, че са алтернатива".

Лидерът на ВОЛЯ обясни решението си собственоръчно да запълни дупка на улица във Варна с думите: "Всеки гледа да направи магистрали, да изпълни големите проекти, в които има стотици милиони. А една дупка няма кой да запълни". 

"Не ми е приятно, когато обясняват на българите, че са дебили", заяви Марешки. 

Той коментира острата критика на евролибералите към "Атака" и ВМРО с думите: "Не мисля, че някой от Европа трябва да идва и да се меси във вътрешните ни работи". 

БСП внася вота на недоверие без ДПС (ВИДЕО)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.