Звездата почина през 2016 г. след инфаркт по време на самолетен полет

Кари Фишър е в актьорския състав за най-новата част на поредицата "Междузвездни войни". Това стана ясно, след като компанията "Дисни" обявиха списъка си с актьори, които ще бъдат включени във филма, съобщи Си Ен Ен.

СНИМКИ НА КАРИ ФИШЪР ВИЖТЕ ТУК

Режисьорът на предстоящия филм Джей Джей Абрамс съобщи, че ще използва стари неизползвани кадри от „Междузвездни войни: Епизод VII - Силата се пробужда” в които ще видим Фишър в нейната вечна роля на принцеса Лея.

В кръвта на Кари Фишър е имало кокаин, хероин и екстази

„Ние искрено обичаме Кари Фишър. Намирането на задоволителен финал на сагата Скайуокър без нея, ни се изплъзва”, споделя Абрамс и добавя „ние никога няма да изберем друг за тази роля, както и няма да използваме компютърно програмиран герой”.

Кари Фишър бе отличена посмъртно с "Грами"

Той казва, че благодарение на „подкрепата и благословията” на дъщерята на Фишър – Били Лоурд са успели да намерят начин „да почетем наследството и ролята на Лея в „Епизод IX” използвайки неизлъчвани кадри, които заснехме заедно за „Епизод VII”.

Фишър почина през 2016 г. след инфаркт по време на полет между Лондон и Лос Анджелис. От "Дисни" са категорични, че „нямат планове дигитално да пресъздават играта на Фишър”.

ИЗЛОЖБА НА "МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ" - СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

От компанията съобщиха, че в новия филм ще видим и Били Ди Уилямс, който ще влезе отново в ролята си на Ландо Калрисиан, а Марк Хамил ще се завърне като Люк Скайуокър.

При аутопсията след смъртта на Фишър бяха открити кокаин, хероин и екстази. Следователите обаче не можаха да определят какво влияние са имали тези наркотици за смъртта й. Актрисата ги е приела три дни преди самолетния полет на 23 декември 2016 година, когато се почувства зле.

НАЙ-ГОЛЯМАТА СРЕЩА НА ФЕНОВЕ НА "МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ" - СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Впоследствие беше обявено, че Фишър е умряла от сънна апнея и комбинация от други фактори. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.