Рут Колева ще е подгряващ изпълнител

Певицата Мейси Грей с грандиозен концерт в София, в зала 1 на НДК, съобщават организаторите. Мултиплатинената изпълнителка, авторка на песни, продуцент и актриса ще зарадва българските си фенове с познатите хитове. 

Мейси Грей пристигна в България с тур бандата си и ще представи новия си албум „The Reset”.

"Ще се забавляваме, ще има много музика и танци, ще изпълня най-известните си песни. Научих се на много неща, да се извинявам, да отстоявам себе си. Много харесвам София, обичам да ходя на шопинг тук. Имате и прекрасна храна", сподели тя. 

„Най-добре се чувствам, когато съм на сцената и очаквам с нетърпение шоуто довечера“, споделя звездата.

Мейси Грей застава пред родна публика за трети път. Носителка на „Грами”, позната и от култови филми като „Спайдърмен“,тя е все същото усмихнато момиче, което обича българската кухня и задължително отделя време за шопинг всеки път, когато гостува тук.

 „Аз все още съм Мейси Грей. Научих се на много неща. Да се извинявам, да отстоявам себе си. Добър артист съм и имам глас, който се наложи в годините с името ми”, посочва тя. И допълва: „Най-важното нещо е да се чувстваш свободен. Да можеш да кажеш това, което мислиш. Да правиш това, което искаш. Това е много по-важно дори от парите“, категорична е певицата.

Сцената е нейният дом. Тя е мястото, което ѝ дава въздух и най-истинска вдъхновяваща енергия- тази, идваща от феновете ѝ. „Бъдете добри, бъдете себе си и нека тази вечер да се забавляваме, сигурна съм в това“.

След 10-те предишни студийни албуми, пет от които с номинации за "Грами" и една спечелена награда, „The Reset” се отличава с това, че в създаването му участват музикантите, с които Мейси Грей пътува по турнета.

Едно от изискванията на мултиплатинената Мейси Грей при престоя ѝ в България е да ѝ бъде осигурен допълнителен асистент. Рут Колева ще е подгряващ изпълнител.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.