Николай Митов демонстрира прекрасно настроение на първата си пресконференция

Старши треньорът на Левски Николай Митов демонстрира прекрасно чувство за хумор на първата си пресконференция като наставник на "сините". Бившият помощник на Илиан Илиев, който е временно начело на тима, развесели журналистите като ги подкани да му дадат предложение за състава за утрешния мач с Локомотив /София/ от турнира за Купата на България.

"Съставът ще го видите утре. Нюхаш ги нещата, но ще видите утре. Най-добре ми дайте един лист и да ги пускам. Кажете ми състава и излизаме с него, направо без да ми задавате въпроси", демонстрира самочувствие Митов, а след това отново се обърна към представителите на медиите. 

"Пишете, искам да пишете! Пишете хубаво, пишете лошо, каквото поискате. Няма да ходим по обеди, за да пишете хубави неща за мен". 

Наставникът на Левски бе категоричен, че въпреки слабото представяне на Левски в последните седмица, в отбора няма напрежение.

"Неприятно е, че Де Карвальо е контузен, но това се случва във футбола. Няма да лягаме и да умираме. Напрежението не го разбирам. Напрежение има там, 220 волта е“, сподели Митов сочейки контакт в залата за пресконференции на „Герена“.

Той се изказа много критично по адрес на чуждестранните треньори в българското първенство и защити българските си колеги. 

"В България има уникални треньори като от по-старото време Георги Василев, следващото поколение - Илиан Илиев, Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Стойчо Младенов, Емил Велев и Велислав Вуцов. В нашата треньорска школа ни създават отлични условия за работа и обучение, не го казвам, за да се подмазвам, тъй като съм си взел изпитите и имам лиценз. 

Йешич е готов винаги да даде пресконференция, тук в България, нищо, че ЦСКА си има треньор, ако някой от нас отиде в Сърбия и направи такова нещо, ще го изгонят с камъни. Приятели ми казаха, че Грозни бил готов да въведе диктатура в Левски, сигурно тръгва с танкове насам. Вероятно има много треньори, които искат да водят Левски, но в момента аз съм треньор на Левски“, завърши Митов.

Двубоят с Локомотив /София/ е утре от 17:45 на стадион "Георги Аспарухов", а победителят от полуфиналния сблъсък в турнира за Купата на България ще бъде определен в два мача.