Певицата говори откровено за любовните си връзки, загубите, кариерата и болката от смъртта на родителите ѝ

Тази неделя пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп фолк певицата Бони. Тя говори откровено за любовта, загубите, болката от смъртта на родителите ѝ и кариерата.

В интервюто звездата сподели, че в момента няма партньор в живота си, но очаква поредната голяма любов.

„Искам мъжът до мен да е отговорен. Не съм молила за любов, но съм плакала за любов. Била съм изоставяна, но после са плакали да се върнат. Тогава обаче аз вече не плача. Имала съм и много истински любови”, каза Бони. 

Певицата си припомни и първите години от кариерния ѝ път. „Наричаха ме детето чудо. Пяла съм на Тодор Живков, Добри Джуров. Гласът ми е дар от Бог. В семейството ми няма хора, които да се занимават с музика. Знаех, че ще стана певица, въпреки че нямах подкрепа от родителите ми. Майка ми като чу с какво искам да се занимавам и каза: „Ало, не искам лека жена у дома, как ще ми ставаш певица”, разказа поп фолк звездата.

Звездна вечер от поп фолк фурията Бони в „Черешката на тортата“

Относно загубата на майка си и баща си, Бони сподели следното:

„Когато мама почина бях в шок 2-3 години. Винаги съм знаела, че моята майка има гастрит, а то се оказа, че имала рак. Какво ли не направих. ВЯрвах, че ще я излекувам, не успях. Нито пари, нито слава, нито връзки, нямаше нещо, което може да я спаси. Казваше ми „На мама черната маслинка”. След това си отиде и баща ми”.

Целия разговор гледайте във видеото.