Старши треньорът обяви, че ще бъде безкомпромисен с играчите

За пореден път старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич заяви, че ще бъде безкомпромисен към играчите, които не спазват реда и дисциплината в клуба.

"Първо ще напуснат тези играчи, които са изгонили от ЦСКА 10-11 треньори, а после мога да си тръгна и аз. Миодраг Йешич ще постави всеки на мястото му. Има хора, които се опитват да бъдат и треньори и да диктуват как да се работи. На мен лично никой в очите не ми е казвал, че има проблеми с подготовката, но съм чувал такива неща. Искат да се качат на главата на треньора. Никъде по света играчите не казват какво да прави треньора и да му определят работата", каза той.

Сръбският наставник обаче не пожела да назове имената на играчите, които има предвид. Йешич бе категоричен, че би простил на футболист технически, но не и тактически грешки в играта. Старши треньорът на ЦСКА пое и конкретен ангажимент към феновете:

"Ще се опитаме, да постигнем колкото се може по-добри резултати и да спечелим Купата на България", допълни той.

По отношение на предстоящия в неделя мач от 17-ия кръг срещу Черноморец Йешич заяви:

"Най-важното е нашите играчи да играят и да дават своя максимум и очаквам този път всеки един футболист, който излезе на терена да даде своя максимум".

Днес бе потвърдено и че на практика Спас Делев може да се появи за "армейците" още в неделя.

"Той получи жълтата карта, получи лиценза си. Всичко е наред с него и той е включен в групата за предстоящия мач в неделя".