Тя беше с красива черна рокля

На премиерата на "Бързи и яростни 8" в Ню Йорк актьорът Джейсън Стейтъм беше придружен от бременната си годеница – супермодела Роузи Хънтингтън-Уайтли.

СНИМКИ НА СТЕЙТЪМ И РОУЗИ ОТ ПРЕМИЕРАТА ВИЖТЕ ТУК

Половинката на Стейтъм беше облечена с черна рокля с цепка. Това е една от редките появи на двойката на публично място, след като стана ясно, че очакват наследник.

По темата

Британският актьор и моделът се сгодиха миналата година. Новината стана ясна на церемониите по връчването на престижните кино награди "Златен глобус".

48-годишният Стейтъм и 28-годишната Роузи имат връзка от 2010 година. Актьорът е споделял, че любовта му към Уайтли го държи здраво стъпил на земята, докато се радва на успешна кариера в шоубизнеса. Актрисата и модел пък на свой ред е споделяла, че би се "чувствала изгубена" без своята половинка.

ОЩЕ СНИМКИ НА ЗВЕЗДНАТА ДВОЙКА ВИЖТЕ ТУК

Зрелищни каскади и неочаквани обрати очакваме в "Бързи и яростни 8".След като вкараха в затвора Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), а Лети (Мишел Родригес) си спомни любовта си към Дом и семейството, всички от екипа очакват дните им да станат по-спокойни и да започнат да се наслаждават на живота си край Океана.

ЕКСКЛУЗИВНО! Джейсън Стейтъм е в България (ВИДЕО)

Съдбата обаче им е подготвила повече адреналин, отколкото са си представяли. Този път назрява опасност, която може да бъде преодоляна само с цената на много жертви. Хай-тек терорист в тялото на изкусителна дама (Чарлийз Терон) е на път да унищожи света, какъвто го познаваме, като компютърно поеме контрола над всички автомобили. И не го прави сама. Помощта идва от самия Доминик Торето, който с лека ръка загърбва голямата любов и семейството си. За да попречи на пъкления план, г-н Никой (Кърт Ръсел) прибягва до съдействието на двама отколешни врагове – Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) и Декард Шоу (Стейтъм), които ще трябва да намерят начин да работят заедно, за да спрат Торето.

Бандерас, Сталоун, Стейтъм рекламират България в нов клип (ВИДЕО)

В "Бързи и яростни 8" на Вин Дизел партнира изцяло звезден състав, който включва Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Елса Патаки и Кърт Ръсел.

Джейсън Стейтъм пристигна в София (ВИДЕО)

Освен Терон ще видим и още два нови персонажа в лицето на Скот Истуд и носителката на „Оскар“ Хелън Мирън.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.