Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително парти след "Оскарите"

Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително парти след "Оскарите" организирано от сър Елтън Джон в Западен Холивуд. Събитието цели да събере средства за неговата фондация за борба със СПИН.

„Знаете ли, трябва да продължим това пътуване. Стигнахме толкова далеч. Трябва да задържим общественото внимание върху болестта СПИН. Искаме да сложим край на тази пандемия до 2030-та година така че дотогава хората да могат да се върнат към здравословен начин на живот и икономиките на страните, където СПИН-ът е много заразен, както в Африка, да се стабилизират отново", каза Елтън Джон.

Елтън Джон отмени концерт в Оукланд заради поройни дъждове (ВИДЕО)

Джон проведе кратка пресконференция преди гостите да пристигнат на килима в цвят шампанско , а съпругът му Дейвид Фърниш беше плътно до него.

„Това е вечер посветена на спасяването на човешки животи. Ние започнахме преди много време, в началото искахме да съберем 200 000 долара и смятахме, че сме направили най-доброто, на което сме способни, а сега вече имаме над 8 милиона долара и то само от миналата година. Трябва да продължим да водим войната срещу тази болест. Работата ни продължава, целта е на лице", заяви Фърниш.

Елтън Джон сподели още, че плановете му в бъдеще са да завърши турнето си, от което остават още 15 концерта в Европа, след което ще се отдаде на заслужена почивка със семейството си.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.