Певицата разказва за трудния период в живота си

С откровена изповед тази неделя пред Мариян Станков – Мон Дьо застава една оперна певица, която преди повече от десетилетие избра друг жанр за своя музика. Цветелина Грахич разказва своята версия за отношенията си със Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд”, както и за работата си с Николай Пашев, който беше продуцент и на трагично загиналия певец Денис Теофиков.

„Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от него без конкретна причина. Голямото овикване започна след един концерт, на който обърках две фрази от „Притури се планината”. Но на сцената аз веднага се усетих и поправих грешката си, така че никой не я забеляза”, разказа Грахич.

Цветелина Узунова - за журналистиката, политиката и загубите в живота

Тя отказа да сподели какво е чула по свой адрес с обяснението: „Това си е моята болка, моята история”.

Със сълзи на очи певицата призна, че е преживяла много тежко уволнението си. „Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех. Живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент. Започнах да отслабвам. Имах и други проблеми, които не искам да споделям, защото съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола”, каза още Грахич.

Тя е категорична, че никога не се е възползвала от това, че шеф ѝ е бил Слави Трифонов, „както много хора правеха и продължават да правят”.

„Усещах напрежение през последните си няколко години в „Ку-Ку бенд”. Не знам защо виждаха в мен, че искам да вървя солово. Моят приятел е ром и смятам, че и това допринесе за всичко случило се”, откровена бе певицата. И допълни, че има съмнения кой е повлиял за отстраняването ѝ от групата, но отказа да спомене конкретно име.

Без забранени теми: Кичка Бодурова за любовта, музиката, смелостта и спомените

Грахич говори и за отношенията си с продуцента Николай Пашев.

„Той се държеше строго с всичките си изпълнители с изключение на мен. Мисля, че той е просто един мечтател с извънземни мечти, които няма как да се реализират в нашата държава. Именно големите му мечти го докараха до това положение – че едно дете си отиде от този свят”, каза Грахич, визирайки трагичната смърт на колегата си Денис Теофиков.

Цялото интервю гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.