Най-известната наследница на семейство Хилтън пристига за първи път в България, за да участва в най-очакваното шоу тази есен.

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година Нова ТВ и продуцентите подготвят още по-голяма изненада за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис.

Парис Хилтън е сред най-популярните световни личности на новото хилядолетие. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Тя има всичко. Парис, обаче, не е поредното богато момиче, харчещо своето наследство.  Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи, аромати  и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. През 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е  един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията”. Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти - кварталът на богатите“, „Вероника Марс” и „Лас Вегас“. Парис е известна с провокативният й начин на живот често е подлагал на тест закостенелите обществени норми в миналото. Днес, вече на 32 г., Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете.

Екипът на Нова ТВ работи денонощно, за да успее да осигури Парис Хилтън във VIP Brother. Заради часовата разлика преговорите с агента й започват в 20.00 ч. българско време и продължават до сутринта на следващия ден.

„След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother бяхме сигурни, че отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време“, споделя Антоний Мангов, програмен директор на Нова ТВ.

Големи ли са изискванията Парис Хилтън за влизането си в Къщата на VIP Brother 2013, или след “The Simple Life“ от нея може да очакваме всичко? Кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната наследничка на фамилията Хилтън? Всичко това зрителите ще разберат със старта на VIP Brother 2013 на 15 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.