Осем нови Съквартиранти в Къщата на VIP Brother

Американската модна икона Парис Хилтън се присъедини към 17-те български VIP Съквартиранти и зрителите на Нова ТВ имаха шанса да проследят как тя влиза в Къщата на VIP Brother 2013 точно в 23.00 ч. на 16 септември.

“Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук”, бяха първите думи на Парис на червения килим. Богатата наследница разказа за емоциите около DJ изявите си на Ибиса това лято. “С удоволствие бих отворила магазин в България. Обичам да работя усилено, защото това е културата на моето семейство.”, разказа пред Ники Кънчев световната звезда и допълни: “Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни – пред камера и в личният си живот”. В двора на Къщата пръв я посрещна Стойко Сакалиев,  а в хола с питка, шарена сол и мед я приветстваха дъщерята на Мира Радева – Анна и певицата Йоана.

Първи от втората група Съквартиранти в Къщата влезе бившият национал на България, наричан „любимец на сектор Г” – Стойко Сакалиев. Най-известната еротична актриса в Италия – Еделвайс, влезе в шоуто под номер 11, заедно с домашния си любимец – померана Феникс Фердинанд. След нея вратата на Къщата прекрачи Йоко Захариева – Йоана, позната като „Лошото момиче на Попа“. Съквартирант номер 13 бе посрещнат от останалите участници с думите “Още една гордост пристига”. Истински боец за славата на България, 30-годишният двукратен европейски вицешампион по бокс Тервел Пулев е третият спортист в Къщата. Скандалната бизнес дама Ваня Червенкова влезе във VIP Brother, за да покаже на хората най-доброто от себе си и да им даде пример. Под номер 15 бе представена и една от иконите на българската поп музика – Ирина Флорин, която се появи на червения килим в рокля по собствен модел и хвърли венец от цветя сред публиката пред студиото.  Едно разделено семейство се събра за първи път в Къщата на VIP Brother. Дъщерята на Мира Радева – Анна, пристигна от САЩ, за да участва в шоуто заедно със съпруга си – Джаред. Двамата са семейство от месец май тази година, но Мира и партньорът й никога не са виждали на живо американския съпруг на Анна. Емоционална среща, изпълнена с много сълзи, се разигра в Къщата, където Джаред се запозна за първи път с тъща си - Мира Радева, а майка и дъщеря се събраха под един покрив след дълга раздяла.

Емоциите в Къщата на VIP Brother 2013 едва ли ще приключат дотук, тъй като специалната гост звезда Парис Хилтън е приготвила изненада за Съквартирантите.