Актрисата беше първи гост на Симо и Богдана в първото издание на втори сезон на рубриката “Петък отива на БГ кино“ в радио ефира

“В шести сезон на “Откраднат живот“ се изследват характерите и случаите, в които преживяваме вътрешен катаклизъм, за да стигнем до гнева. За Лора Хинова вътрешната борба ще започне, когато балансът между работа и личен живот се окаже напълно разрушен“, загатна актрисата Деси Бакърджиева в рубриката на БГ Радио "Петък отива на БГ кино".

По темата

“Знам, че е нескромно, но отговорно искам да заявя, че когато човек учи термини в продължение на две години и половина, той научава някои неща. От разясняването на термини придобиваш много добра обща култура в областта. В България има лекари на световно ниво!“, допълни чаровната Деси. Тя сподели, че работният процес с консултантите е изключително конструктивен – освен детайлните напътствия, които получават, понякога заедно разглеждат дори и снимки от съответната операция в реален вариант. „Важно е да не забравяме какво и доколко може да бъде предадено в ефир – да не забравяме, че имаме и детска аудитория. Благодаря на консултантите, които успяват да съчетаят важните моменти с разбирането, че те се прилагат в творчески процес.“

 Какво ще се случи с д-р Хинова и доцент Мазов и как ще се развият отношенията на останалите лекари в МБАЛ “Св. Кирил“ ще научите в предстоящите епизоди на “Откраднат живот: Анатомия на гнева, от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.