Певицата разказа за участието си в шоуто за звездни преобразявания в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”

„В „Като две капки вода” се пречупваш си и това ти помага да израснеш като артист”, сподели Деси Добрева при гостуването си в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”.

Мария Илиева: Софи Маринова ме поздрави след шоуто в понеделник вечер

„Много съм скарана с хореографиите и трудно излизам от своя образ, защото той е навлязъл дълбоко в мен. Да се правя на някой друг ми е изкуствено. Действително се опитам да вляза под кожата на този човек и ми е много трудно”, разкри певицата по повод на участието си в седми сезон на шоуто за звездни преобразявания. Тя не крие, че все още изпитва сценична треска и се нуждае от време за концентрация преди изпълнение.

„За първи път тази година ще посрещна рождения си ден на сцена”, разказа Деси, която ще изнесе грандиозен концерт на 28 март в Пловдив

„Това е концертът „Лудо младо”, който направих миналата година в зала 1 на НДК, а сега ще го поставя в зала С.И.Л.А. Пловдив. Много се вълнувам, защото това са най-любимите и най-сърцати български песни. Всички ги знаят. Толкова много хора са ги изпълнявали и за мен е голямо предизвикателство да съм сред тях”, сподели певицата.

Какво още разказа Деси Добрева за участието си в шоуто за преобразявания и музикалната си кариера, гледайте във видеото от „Плюс – Минус. Коментарът след новините”.

Не пропускайте превъплъщението на Деси Добрева във вокалиста на „Уикеда” в третия лайв на „Като две капки вода” в понеделник то 22.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY