Макар че мистерията около нея беше разбулена почти веднага, това беше една от най-харесваните маски в „Маскираният певец“

Известният български футболист и футболен деятел свали своята маска след оспорван дуел с Шапката, а последната песен, която изпя на сцената на най-мистериозното шоу, бе „Мурка” на популярния руски изпълнител Владимир Висоцки.

„В маската на Бухала бях като слепец. Водеха ме до сцената и за съжаление не успях да видя почти нищо от изявите на балета. Доволен съм от участието си. Човек се подмладява, когато е сред млади. Често ме питат: „Ти какво правиш сред тях?“ Отговарям, че вдигам средната си възраст“, шегува се Вальо Михов.

Въпреки че самоличността му беше разкрита почти в началото на шоуто, Бухалът бе много харесван от публиката, която искаше да го слуша още и още…

„Не мога да си го обясня. Бях си поставил срок, че вероятно ще се класирам до втори или трети лайф, но в никакъв случай чак до петия. Признавам си, че не мога да пея, не съм певец. Следващата песен, която щях да изпълня, ако се бях класирал напред, щеше да бъде: „Когато бях овчарче“. Човек, когато е с власт или без власт, с пари или без пари, трябва да си остане земен и не бива да забравя откъде е тръгнал. Бях подготвил още няколко руски песни. Много ги обичам“, разказва Вальо Михов.

Спортът като начин на живот

„Спортът ме научи на много. Съветвам всички родители с малки деца да ги изпратят да спортуват. Така ще избегнат много поразии, които могат да им се случат в съвремието“, категоричен е той.

Още много интересни истории за почетното гражданство на Вальо Михов, за запознанството с любимата му жена, за срещите му с Баба Ванга, спомени от паметния мач на „Парк де пренс“, футболните истории, които го карат да се гордее, и как се става президент на БФС, гледайте във видеото на „На кафе“.