Продължават въздушните удари срещу режима на Кадафи. От НАТО съобщиха, че е бомбардиран бункер с амуниции на 13 километра от Триполи.

Пореден призив към либийския лидер да напусне властта, а силите му да спрат да избиват цивилни граждани - този път от Международната контактна група за Либия.

От НАТО отхвърлиха критиките, че въздушните удари, които нанасят срещу режима на Кадафи, са неефективни.  Бойни самолети на алианса продължават да бомбардират силите на полковника. 
   
Страните от контактната група за Либия обявиха, че на бунтовниците срещу Кадафи трябва да бъде оказана материална помощ. На срещата в Катар е била обсъдена и възможността на въстаниците да бъде предоставено оръжие.

Продължават въздушните удари срещу режима на Кадафи. Две силни експлозии отекнаха в привечер в либийската столица, която е под контрола на полковника. От НАТО съобщиха, че е бомбардиран бункер с амуниции на 13 километра от  Триполи.

Според либийските власти, силите на НАТО са нанесли въздушни удари и в района на градовете Мисрата,  както и в Сирт - родното място на Кадафи. 

Пентагонът обяви, че американски изтребители все още атакуват противовъздушната отбрана на армията на Кадафи. Това ставало в рамките на операцията на НАТО.