\"Кремиковци\" е може би първата най-прозрачна сделка, защото директно е продадено, обявена е стойността, проверени са парите, знае се кой купува. Това каза депутатът от ДПС...

\"Кремиковци\" е може би първата най-прозрачна сделка, защото директно е продадено, обявена е стойността, проверени са парите, знае се кой купува. Това каза депутатът от ДПС и член на парламентарната комисия по икономика, енергетика и туризъм Рамадан Аталай.


Според депутата рано или късно подставеното лице Лъчезар Варнаджиев ще каже кой стои зад него.
\"Може би с това се поставя и краят на сагата \"Кремиковци\". Който се облагодетелствал, облагодетелствал. България повече няма да има онази металургия, която трябваше да има. Поставените цели от Костов дотук са постигнати, язък за България\", заяви още Рамадан Аталай.


Той бе в Русе заедно с депутата Емел Етем, за да присъства на разширения областен съвет на ДПС, на който на практика бе открита и предизборната кампания на партията. Емел Етем отново заяви, че всеки, който работи против ДПС, ще бъде изключен, както изисква партийният устав.


ДПС все още не е коментирала президентските кандидатури, но ще се търси представител на либералите, който да има национално отговорна визия. ДПС няма ограничения в коалиционната си политика, стига да е в полза на националната кауза./ БГНЕС