Членовете на семейство Тръмп "отразиха" събитията в Тwitter и Instagram

Децата на президента Доналд Тръмп и техните семейства се наслаждават на първите си часове като първо семейство и ентусиазирано ги документират в социалните мрежи, пише Асошиейтед прес.

Профилите на членове на семейство Тръмп в Тwitter и Instagram показват, че те се чувстват комфортно през първите си 24 часа в Белия дом. Всяко от децата на Тръмп е проследило историческия ден така, както биха го направили много американци - с публикация в социална медия.

СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Подготовката за официалната церемония по встъпване в длъжност започна преди дни, а дъщерята Тифани Тръмп и Лара Тръмп, която е омъжена за сина на Доналд Тръмп - Ерик, публикуваха снимки как се подготвят за официалните събития. Лара Тръмп добави обяснение и усмихнат емотикон.

Доналд Тръмп джуниър - най-голямото дете на президента, документира голяма част от деня на встъпването в длъжност в Instagram. Той публикува първо снимка как неговото семейство се вози в президентската лимузина на път към Капитолия в петък. По-късно публикува видео как танцува със съпругата си Ванеса на бал, а след това - среща в новия вашингтонски хотел на семейството с част от състава на реалити шоуто "Дак династи" и водещия от Фокс нюз Шон Ханити.

Иванка Тръмп и нейният съпруг Джаред Къшнър, който е съветник на президента, са увековечили в Instagram пътуването на тяхното семейство към официалната церемония. Двете деца седят в седалки в колата, едното с таблет в ръце, а другото - със смартфон.

Семейство Тръмп прекара петъчната нощ в Белия дом, както президентът обеща по-рано. Иванка и Джаред бяха забелязани да се снимат в събота сутринта на балкона Труман. По-късно Тръмпови изпробваха боулинга.

Доналд Тръмп джуниър е качил видео на съпругата му и децата как играят боулинг в залата, построена в сутерена на Белия дом от президента Ричард Никсън през 1969 г.