Наскоро звездната двойка обяви, че очаква близнаци

Представиха новия документален филм „Аз съм Джорджина“, посветен на живота на една от най-бляскавите и коментивани звездни двойки Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес.

Джорджина е родена в Буенос Айрес от баща аржентинец и майка испанка. Израства в североизточния испански град Хака. Занимава се с танци преди да се озове в Бристол, Англия. Започва като домашна помощница в богато британско семейство. По-късно започва работа в магазин на Gucci в Мадрид, където среща Роналдо и любовната им приказка започва.

Днес 27 януари, на 28-мия си рожден ден Джорджина Родригес прави премиера на документалния филм за живота си с футболиста, в който е по-искрена отвсякога.

Семейството на Кристиано Роналдо се увеличава (СНИМКА)

"Аз съм Джорджина Родригес. Преди 5 години животът ми се промени. Пристигането ми в Мадрид беше ужасно. Разглеждах евтини апартаменти, които струваха около £250 долара на месец. Накрая се озовах в складово помещение. Беше ледено студено през зимата и горещо през лятото. Животът ми се промени в деня, когато срещнах Кристиано Роналдо", заяви тя.

"Станах жената на най-следвания мъж в света. Но за мен той е нормален мъж. Мечтаех си да имам до себе си принц от приказките и това се случи. Благодарение на любовта, в момента животът ми е сбъдната мечта. Хака е мястото, където израснах. Там започнах да танцувам и се наслаждавах на обичта на семейството си. Всичко това ме е оформило като личност", разкрива още Джорджина.

Документалният филм е задълбочен портрет на жената зад кориците, снимките, жълтите истории и гръмките заглавия.

Кои са най-печелившите звездни двойки? (ВИДЕО)

Днес Родригес има близо 30 милиона последователи в Instagram, пътува по света с частен самолет, посещава филмови фестивали и лъскави партита и живее в луксозна провинциална къща в Англия.

Кристиано Роналдо споделя, че е лудо влюбен в нея. Наскоро звездната двойка обяви, че очаква близнаци. Двамата имат и четиригодишна дъщеря - Алана Мартина. Джорджина отглежда и 5-годишните близнаци на Кристиано Ева и Матео, и 11-годишния му син Кристиано Роналдо-младши. Двамата са заедно от 2016 г.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.