Гледайте "София – Ден и Нощ“ – от вторник до петък, 22.00 ч. по NOVA

Неочаквани признания ще разтърсят из основи една връзка в новите епизоди на “София – Ден и Нощ“ тази седмица, от вторник до петък, в 22.00 ч. по NOVA. Благодарение на нелепа случайност двама души ще бъдат принудени да признаят истината за чувствата си един пред друг и да решат могат ли да продължат да бъдат заедно?

Други двама от приятелите трябва да изгорят старите мостове помежду си, за да могат да продължат напред. Ще успеят ли да го направят, или миналото и болката от несподелената любов ще се окажат по-силни от тях?

Коко пък ще влезе в поредното си ново амплоа – това на режисьор. Неговият първи филм обаче ще бъде с истински драматични последици.

Все повече любовни искри прехвърчат между Марио и сексапилната нова барманка Джулия. Напрежението между двамата се движи по ръба на откровения флирт и оспорваната конкуренция, от която само един ще излезе победител.

Гледайте "София – Ден и Нощ“ – от вторник до петък, 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.