Лияна в разкаяние след разкрепостеното парти

Мирното съжителство на  Съквартирантите в епизода на VIP Brother 2013, който беше излъчен през изминалата вечер в ефира на Нова ТВ. Горещите  моменти и скандалите между участниците се разиграха с бясно темпо.

Комбинацията между Мариан, Лиана и Тервел се оказа взривоопасна. На партито по случай обявяването на Тервел за „Боксьор на седмицата“, красавицата се оказа раздвоена и прескачаше от прегръдките на спортиста в тези на Мариан. В Къщата става все по-горещо и постепенно невинните флиртове започват да преминават в предизвикателни намеци.

Докато на някои места прехвърчат любовни искри, то на други се завихрят бурни скандали. Мира отново влезе в своето амплоа на „майка орлица“ и реши да се погрижи за Слугите, като ги обсипе със сготвена храна.  Другият лидер от жените в Къщата – Ваня Червенкова, обаче се оказа силно против маниера на социоложката. Тя възнегодува от липсата на ред в готвенето и от създалата се „пресилена“ ситуация около Слугите.  „Онази се разфуча! Сега ще я слушаме само с високи децибели!“, изкоментира пред дъщеря си Мира Радева, която за първи път от участието си във VIP Brother 2013 реши да даде глас на своето раздразнение.    

Пререканията между двете главни домакини ще продължат и днес от ранни зори. По ирония на съдбата опора на социоложката ще се окаже нейният най-голям опонент в Къщата – Павел Чернев. Заради нея той ще си позволи да застане от другата страна на барикадата в буквален и преносен смисъл. 

Павел ще бъде отдушник и за Лияна. След бурното парти фолк дивата е обезпокоена от вчерашното си поведение. Тя ще сподели своите притеснения за това какво се случва извън Къщата.

 В епизода тази вечер BIG Brother пък  ще отправи към участниците ново предизвикателство в рамките на седмичната Мисия.  Ирина Флорин ще влезе в ролята на едно от главните действащи лица в новата Мисия „Закачалка за дрехи“.

Съквартирантите са изправени пред трудни решения и предизвикателства, които зрителите ще видят тази вечер в ефира на Нова ТВ от 20.00 ч.