Лагерите на Съквартирантите влизат в истинска война

 

Тази вечер от  20.00 ч.  по Нова ТВ натрупаното напрежение  между живеещите в Къщата ще избухне.  Никой от Съквартирантите на VIP Brother  2013 не е забравил произнесените тежки присъди на Номинациите тази седмица, а обидата и нараненото им его се усеща дори в ефира.

 След неприятните откровения някои от звездите в Къщата ще бъдат обхванати от безсъници и кошмари. Ваня Червенкова няма да  намери покой в леглото си и ще се отдаде на среднощно готвене, а Павел Чернев ще продължи да води борба със Съквартирантите дори и в съня си.

Стари приятелства ще бъдат разрушени, а на тяхно място ще възникнат нови съюзи. Неочаквана близост се заформя в Къщата между поп певицата Йоана и фолк дивата Лияна. Основната тема на разговорите между двете красавици е Пламен. След сринатото доверие днес  Йоана ще сподели още подробности за предприетата стратегия към бившия й близък приятел. Тази вечер Йоко ще се дистанцира от още един човек – Мира Радева. Двете жени, които демонстрираха най-топли чувства, ще стигнат до тотален крах на отношенията.

Шоуто на Стойко Сакалиев „От воле със Саката” за пореден път ще налее допълнително масло в разгарящия се пожар със своята актуалност и ексклузивни гости. Довечера на прицел  ще бъде красавицата на Къщата Лияна. Любовните й терзания ще са само една от темите на популярното във VIP Brother 2013 шоу, водено от футболиста. Певицата  Ирина Флорин също ще бъде предизвикана на откровен разговор от Стойко, след изтъкнатите аргументите, че не е солидарна с групата и има привилегии върху президентския апартамент. За първи път деликатната певица  ще говори  открито за себе си и взаимоотношенията й с жените от противниковия лагер: „Не мога да казвам, кой какво да чувства към мен. Не е задължително всички да ме харесват. “

Тази вечер Мира също ще даде воля на чувствата си. Сред скандалите ще прокънтят думите й: „Силата се състои само в едно нещо. Щом си изгубил контрол, значи си пълен слабак“. Към кого са насочени тези думи и дали Съквартирантите наистина губят контрол върху ситуацията, предстои да разберем.

 Как ще се развият битките между двата лагера, ще споделят ли Съквартирантите пред Стойко пикантни подробности и съкровени чувства, ще разберете тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на сайта на шоуто: www.vipbrother.bg

 Трейлър за днешния епизод на VIP Brother 2013 ще имате възможност да видите през деня в  Nova Play .