Гала и Пейо се подложиха на кръвен тест, който разгадава всички тайни на човешкия организъм и предвижда болестите, които го застрашават. \"Живата кръв\" дава информация много повече, отколкото при останалите изследвания на кръвта...

Гала и Пейо се подложиха на кръвен тест, който разгадава всички тайни на човешкия организъм и предвижда болестите, които го застрашават.

 

В \"На кафе\" холистичният лекар Мариана Вакарелова обясни, че \"живата кръв\" дава информация много повече, отколкото при останалите изследвания на кръвта.

 

Цялата информация за нас се съдържа в една капка, защото каквото има в нея, това има и в цялата ни кръв, а тя е отпечатък на начина ни на живот.

 

Д-р Вакарелова поясни, че тази кръв е \"жива\" около час и половина. Това е и времето, в което може да й се прави анализ.

 

Един от факторите, които определят здравословното състояние на човешкия организъм е РН, или така наречения водороден показател, който измерва киселинността на даден разтвор. Ако РН-то на кръвта е по-киселинно, означава, че човек е по-предразположен към болести и съответно, ако е по-алкално - е по-здрав. 7.43 е РН на кръвта и не се променя никога. Това е числото на живота.

 

Първите вещества, които се забелязват в кръвта са кристалите пикочна киселина. При Гала те са много по-малко и много по-дребни в сравнение с тези при Пейо. Това би могло да доведе до подагра, болки в кръста и проблеми с бъбреците.

 

Холестериновите кристали пък показват как организмът се справя с мазнините. Хидрирани мазнини са тези, които организмът не познава. Д-р Вакарелова поясни, че винаги трябва да консумираме мляко с над 2% масленост, защото обезмаслените млека представляват неразпознаваем от организма продукт.

 

В кръвта е възможно да има различни видове паразити. В кръвта на Гала имаше дребни паразитчета, докато в тази на Пейо се забелязаха такива с тропически произход, както и други от домашни любимци. В кръвта на Гала пък има остатъци от вирусни заболявания, както и клетки, увредени от влиянието на електромагнитните вълни от мобилни телефони, микровълнови печки и други електрически уреди.


Какви паразити има в кръвта ни – вижте във видеото.