Юлиан Константинов среща трудности с \"простирането\", а Андрей Слабаков си припомня девизи...

На едни от най-изявените ни спортни и артистични личности ще разчитат Юлиан Константинов и Андрей Слабаков във втория епизод на \"Аз обичам България\" тази вечер.

 

Титуляри в отбора на оперния ас, който вече поведе в резултата, ще бъдат волейболистът Теодор Салпаров, певицата Силвия Кацарова и атрактивната водеща от \"На кафе\" – Диляна Маринова – Джуджи.

 

Андрей Слабаков, за когото вторият сезон отново започна със загуба, но и с утехата, че 20% от българите биха го избрали за президент, ще разчита на българския пилот във Формула 2 Пламен Кралев, актрисата Искра Радева и светската дама Ива Екимова.

 

Капитанската битка ще бъде в разгара си тази вечер, когато куп забавни предизвикателства очакват участниците в шоуто. Особено трудно за Юлиан Константинов ще се окаже \"простирането\" – в най-новия рунд \"Край простора шум се вдига\" неговият отбор ще трябва да подреди лицата на известни личности според броя на техните бракове. Андрей Слабаков пък ще трябва да си припомни девизите и гербовете на различни български градове.

 

Знаят ли участниците за какво е идеална почна България според 90.5% от сънародниците ни и кои са 20-те най-големи мечти на българина? Тези и много други любопитни факти, заедно с много славни моменти ще си припомнят двата тима във втория епизод на \"Аз обичам България\" – тази вечер, точно в 20.00 часа.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си