Милионерът разказва за бурната си връзка с актрисата...


За първи път  в телвизионния  ефир бизнесменът и вече бивша половинка на актрисата Елен Колева Александър Найденов разказва за бурната им любов и трудна раздяла. „Физическата изневяра за мен не е единствената изневяра", заяви бизнесменът в студиото на „На кафе".

 

Преди година и половина актрисата разказа в студиото на „На кафе" историята на нейната голяма любов с Александър. След повече от 20 години брак и две деца той се разделя със сплотеното си семейство заради любовта със синеоката Елен. Новината за връзката с младата актриса съсипва майката на децата му. Въпреки връзката с Елен, милонерът не се развежда с с нея. Младата актриса, от своя страна, дори и не настоява за това. Според Александър Елен се е изплашила в момента, в който той е решил да напусне близките си и решава да заживее с нея.

 

За три години и половина Александър и Елен се разделят няколко пъти. Причините винаги са били свързани с ревността и избухливия му нрав. „Аз съм ревнив, аз съм избухлив, аз съм властен, свръхемоционален. Никак не съм лесен", сподели за себе си бизнесменът. Въпреки това, той сам признава, че никога не е хващал Елен в изневяра. Александър обвинява бившата си приятелка в предателство заради многобройните любовни връзки в миналото й и контакта, който е поддържала с част от мъжете и до днес.

 

Информацията за бурния интимен живот на актрисата Елен Колева Александър научава случайно. След няколкомесечна проверка получава потвърждение за поредица от връзки между нея и нейни колеги. Бизнесменът признава, че е ограничавал бившата си половинка относно работата й. Причината е отношението му към гилдията, където според него моралните граници са размити.

 

„В думите ми няма да намериш гняв, но ще намериш много горчивина", сподели пред Гала бизнесменът.

 

Целия разговор с бизнесмена Александър Найденов може да видите в Nova Play