Звездата даде специално интервю за NOVA

"Всичко което днес обичам, се научих да обичам като дете в България". Това каза в специално интервю за NOVA Силви Вартан, звездата с десетки албуми и милиони продадени копия по целия свят.

Голямата певица с български корени, жената, която докосна страната ни с изпълнението на "Я кажи ми, облаче ле бяло", проговори на български пред нашата камера, за да разкаже за един студен декемврийски ден, за деня, когато се качва на влака от България за Франция.

„Пея от толкова дълго време, че музиката се е превърнала в нещо като паралелен живот за мен”, сподели тя пред кореспондента ни във Франция Петя Желева.

Обичам контакта с хората. Израснах с тях, пред техния поглед и въпреки себе си, тъй като по принцип съм срамежлива и не обичах много да се показвам, да бъда известна, но, обичах това, което правя”, призна тя.

Силви Вартан събра най-съкровените си спомени в книга

Винаги съм мечтала да бъда артист. Още повече след участието ми във филма "Под Игото", в който се снимах в България, когато бях на 5-6 години. В онзи момент знаех, че един ден ще бъда артист и това се случи, защото мечтаех силно”, каза още Силви Вартан.

Силви Вартан: България винаги е била важна за мен

Какво още сподели тя пред Петя Желева – гледайте във видеото! 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.