В пилотния епизод на новото уеб риалити водещата Мегз ще покаже на кандидатките за короната как съдържанието на дамската чанта определя същността ни

Ирина, Ива, Радостина, Доби, Ирена и Десислава са имената на шестте красавици, които ще се борят за короната в новия уеб проект на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen. Първото сериозно предизвикателство пред амбициозните млади дами е личното представяне. Как зоркото око на водещата Миглена Каканашева – Мегз ще определи същността на красавиците само по съдържанието на дамската им чанта, предстои да разберете в пилотния епизод на бляскавото уеб шоу, първо във Vbox7.com.

Ирина, Ива, Радостина, Доби, Ирена и Десислава са шест млади и амбициозни момичета, които не само не се страхуват, но и устремено преследват короната на InstaQueen. Как ще се справят красавиците с изненадващото първо предизвикателство на Мегз, гледайте в първия епизод на риалитито. Кандидатките за слава ще се изправят лице в лице със своите идоли - Ангелите на Мегз. Харизматичната Биляна Лазарова, изкусителната Петя Стоянова, момичето с много лица EVA и моделът Бояна Маринова ще приветстват кандидат-ангелите и ще бъдат тяхна подкрепа в предстоящите предизвикателства.

Какви предизвикателства очакват кандидат-ангелите по пътя към славата? Какво трябва да притежава един истински Ангел на Мегз? От какво имат нужда последователите ни в Instagram? Отговорите на тези и много други въпроси ще видите в пилотния епизод на новото уеб риалити InstaQueen във Vbox7.com.

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.