"Улицата на кошмарите" разказва за бивш карнавален работник, превърнал се в медиум

Носителят на "Оскар", режисьорът Гийермо Дел Торо, представя своя нов филм, който е с участието на Кейт Бланшет, Руни Мара и Брадли Купър.

„Улицата на кошмарите“ разказва за Стантън Карлайл – бивш карнавален работник, който се превръща в една от топ атракциите на нощните клубове в големия град. Чрез различни трикове, той създава впечатлението, че е могъщ медиум, способен да чете мислите на хората. Първоначално идеята е просто да забавлява тълпата, но стремежът към слава и богатство става причина представлението да се превърне в средство за финансови измами, чиято цел са по-заможните жители на града.

Състоя се премиерата на трилъра "Последна нощ в Сохо" (ВИДЕО)

Така Стантън, в чийто образ се превъплъщава Брадли Купър, попада в полезрението на брилянтната психиатърка д-р Лилит Ритър, изиграна от Кейт Бланшет. Тя става съучастник в най-големия му и опасен удар до момента, чиято цел е безскрупулния индустриалец Езра Гриндел - в ролята Ричард Дженкинс.

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.