Ако ГЕРБ подходят разумно, могат да ме подкрепят. Аз гледам дългосрочно, обясни Сидеров и каза, че евентуален модел би могъл да бъде подкрепа за него, а после подкрепа на правителството на ГЕРБ или коалиция...

Президентът имаше 10 години мандат, в които не направи нищо, когато се разпродаваше България. През последните дни на мандата тази псевдоактивност, която демонстрира, е с цел да замаже пасивността му през годините, когато си замълча в най-фрапиращите сделки. Това каза в \"Здравей, България\" лидерът на \"Атака\" Волен Сидеров.


Той се надява образуванието АБВ да направи дебют на тези избори, а после да застане начало на някаква формация. Тя няма облик, няма и да добие. Първанов няма да се върне в БСП, а във формация, която да стъпи върху останките на АБВ.


Маргините да станат президент и вицепрезидент, предложи Сидеров по повод заявката на Алексей Петров за участие.


Сидеров не виждал засега други играчи за президентските избори, те тънели в неяснота и мъгла. Ако ГЕРБ подходят разумно, могат да ме подкрепят. Аз гледам дългосрочно, обясни Сидеров и каза, че евентуален модел би могъл да бъде подкрепа за него, а после подкрепа на правителството на ГЕРБ или коалиция.


Не може само издигането на кандидат на ГЕРБ да ме откаже от изборите, врече се лидерът на Атака.


Подкрепата на Атака за ГЕРБ е принципна, ние не искаме постове, категоричен е той.