Правила, кибер атаки и тайни срещи очакват любимите героите от сериала

Въздържание, правила, изкушения и тайни срещи очакват любимите ни герои от "Не така, брат – Краят на играта". С какво ще ни изненадат Мишо и неговите приятели и коя е новата учителка по философия, гледайте първо във Vbox7.com.

Стратегията на учителя по физкултура Дочев, да държи двамата влюбени Мишо и Блага далеч един от друг, включва постоянно наблюдение и установени правила. Желанието на отличника Мишо да остане насаме с любимата си го подтиква да потърси помощ от приятелите си от научния отбор, като в замяна отново стане част от екипа им. За разлика от техниките за наблюдение на Дочев, методите на младите учени се оказват доста по-ефективни и учителят по физическо става жертва на кибер атака.

Дочев е убеден, че Мишо е виртуален престъпник и също търси помощ от научния отбор. Без да подозира, че всичко е част от плана за спечелване на малко лично пространство за новата двойка, той се оказва заключен в училището. Докато е в окото на кибер войната, Дочев предлага на учителката по музика Велева да изживеят своята приказка ала "Ромео и Жулиета". Ще се съгласи ли Велева на тайния романс?

Докато Мишо и Дочев водят война един с друг, Дидо организира романтична вечеря за своята любима Беатрис. Изтощена от уроците и притеснена за предстоящия изпит, Беатрис налага вечер на въздържание и за по-големия брат. Напрежението расте, а изкушението се оказва все по-близо.

Междувременно в училището има нова учителка по философия, която прави зашеметяващо появяване. Ще плени ли новата красива учителка любимите герои от "Не така, брат – Краят на играта"? Гледайте първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.