Това споделят негови колеги

Куентин Тарантино сподели, че идеята в "Имало едно време... в Холивуд" Брад Пит да съблече ризата си, е била лично негова, въпреки че актьорът е "срамежлив" за този тип неща, цитира Контактмюзик.

Сцената, в която 56-годишния актьор съблича ризата си, докато оправя антена на покрива, се превърна в емблематична за филма и фенове по цял свят се надпреварваха да я обсъждат като „една от най-секси сцените“ в Холивуд досега.

СЕКССИМВОЛЪТ БРАД ПИТ - СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА ВИЖТЕ ТУК

Говорейки за подкаста, излъчван от дома й, Ейми Шумър коментира: „Беше смешно, защото всъщност Брад е доста срамежлив. В същото време той знае точно какво да направи. Идеята да свали хавайската си риза и след това фланелката си, беше страхотна. Дори когато го видите в бараката с инструменти или да слага кожени ръкавици с жица в устата си, той може да те побърка. Той просто знае точно какво и кога да направи“.

ОЩЕ СНИМКИ НА БРАД ПИТ ВИЖТЕ ТУК

Брад Пит разпространи интимни снимки на Анджелина (ГАЛЕРИЯ)

 

 

Междувременно по-рано беше разкрито, че сценарият на Тарантино за „Имало едно време…в Холивуд“ е бил заключен в сейф по време на снимките.

Брад Пит с първи актьорски „Оскар”(СНИМКИ)

Уилям Пол Кларк, първият помощник на режисьора, сподели за известния комедийно-драматичен филм с участието и на Леонардо Ди Каприо и Марго Роби: „Запазихме третия акт в сейф в счетоводния отдел. Влизаш, получаваш сценария си, влизаш в малка стая, за да четеш третия акт... Когато приключиш, връщаш сценария обратно в сейфа и ти си тръгваш.''

Според запознатите с методите на Тарантино, да крие сценария от участниците във филма, е един от нетрадиционните му похвати, които правят фолмите му уникални. 

Брад Пит в афера с актриса? (СНИМКИ)

Анджелина Джоли: Дръзка, секси, бунтарка и стилна дама (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Какво се случва между Дженифър Анистън и Брад Пит? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Странните любопитни истории от живота на холивудските звезди (ГАЛЕРИЯ)

Известни личности, отгледани в приемни семейства (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, сменили пола си (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, които останаха хора, въпреки славата и парите (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, които не се отказаха да търсят истинската любов (ГАЛЕРИЯ)

Известни личности с български корени (ГАЛЕРИЯ)

Близък до Анджелина Джоли: Актрисата вече тежи 35 кг

Анджелина Джоли: Брад Пит не плаща достатъчно (ВИДЕО+СНИМКИ)