Гледайте екшън-фантастиката "Заразно зло: Живот след смъртта" тази вечер от 22.20 ч. по NOVA

Мила Йовович се отправя на лов за зомбита в постапокалиптичния свят на екшън-фантастиката "Заразно зло: Живот след смъртта" тази вечер от 22.20 ч. по NOVA. Лентата е продължение на сюжета на "Заразно зло: Изтребване", а режисьор е създателят на култовата филмова поредица Пол У. С. Андерсън. Той предприема нов смел подход при екранизацията, като вмъква повече ефекти, епични гледки и ужасяващи нови неприятели.

"Заразно зло: Живот след смъртта" е на съвсем различно ниво в сравнение с предходните части – с повече умопомрачаващи каскади и специални визуализации. По думите на продуцента Джеръми Болт: "Филмът е тежко въоръжен, но най-важното е, че е с Мила и тя е във вихъра си в този екшън".

След заканата, която Алис (Мила Йовович) отправя към компанията, отговорна за разпространението на смъртоносния Т-вирус, тя започва да обикаля света, за да търси оцелели хора. Когато влиза в превърнатия в руини Лос Анджелис, Алис попада на затвор, който е обграден отвсякъде със зомбита. Там обаче тя намира и група хора, които са успели да се предпазят от заразяване с Т-вируса и помагат на други оцелели. Алис обединява своите усилия с тях, за да пребори заразното зло.

Не пропускайте развръзката в "Заразно зло: Живот след смъртта" тази вечер от 22.20 ч. по NOVA.