Той загуби елиминационната битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков

Плувецът Михаил Кръстев завърши участието си в  "Игри на волята" на осмо място. Той се изправи в тежка елиминационна битка срещу зъботехника Иван Рълев и бившия футболист Благомир Мастагарков. 20-годишният Михаил изоставаше сериозно по трасето и завърши последен в надпреварата. 

Зрелищен съвет ще посочи опонента на Рълев в елиминационната битка

Край огъня участниците научиха, че ще трябва да номинират двама души. Почти всички купиха гласове от водещата Ралица Паскалева, като ходът им беше предизвикан от спекулациите на Мартин Николов - Елвиса за евентуалния изход от съвета. Милионерът беше защитен от имунитет, а с такъв се сдоби и Красимир Дунев срещу всичките си грошове. До номинацията на Михаил се стигна след като на съвета той получи глас от Виолета Стайкова, майката на неговата най-близка съюзница в играта Денислава Велкова. 

Виктория Пенелова: Иска ми се да бях влязла в сезон 6 на „Игри на волята“

Михаил Кръстев е гост в новия епизод на подкаста "След Игрите", който вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Пред водещата Ива Иванова Михаил разказва за най-тежките си дни по време на дългия престой на Чистилището, с кои от участниците е останал най-близък, както и за своята дългогодишна приятелка.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята" във вторник, 28 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” гледайте в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Редактор: Боряна Димитрова