Гледайте премиерния осемнадесети епизод от четвърти сезон на криминалния сериал този понеделник вечер от 22.30 ч. по NOVA

След като обирът на влак, пълен с ценни предмети за продажба на търг, довежда до жертва, екипът "новобранци" е повикан да разследва инцидента. Нолан и Луси обединяват усилията си с Лари „Язовеца“ Мейсър, който сега работи за железопътната полиция. От товарен вагон е открадната ваза, принадлежаща на милионера Уилям Блумфийлд. Заедно с Лопес и Харпър те научават, че съкилийникът на Уилям, Брайън Шаб, е откраднал вазата, но по-късно е намерен мъртъв в дома си. Изненадващо за полицаите самият Уилям ги насочва към собствените си деца. Оказва се, че върху липсващо парче от вазата има номер на банкова сметка, която може да е мотивът тя да бъде открадната. След сигнал за горяща кола на релсите, Нолан, Луси и Лари се връщат в гарата. Там те намират децата да се карат за парите, но кой е убиецът?

Заложническа криза в болница за трансплантации в „Новобранецът“

В същото време полицай Чен има съмнения относно ролята си на помощник на сержант Брадфорд и е разочарована, когато той не я удостоява с признанието, което заслужава.

Полицай Харпър решава да вземе нещата в свои ръце и предприема стъпки за личния си живот, които ще го променят завинаги. Тя предлага брак на Джеймс, но той показва несигурност и е стреснат от неочакваните й действия. В крайна сметка те се съгласяват да се оженят и на сватбата присъстват семейството и приятелите им.

Не пропускайте развръзката в премиерния осемнадесети епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ този понеделник от 22.30 ч. по NOVA.