Утре "белите" представят новия си старши треньор


Мартин Кушев бе освободен от Славия, а утре Велислав Вуцов ще бъде отново официално представен като старши треньор на тима. За него това ще бъде втори период като наставник на Славия, след като беше освободен след края на сезон 2009/2010.

До треньорската смяна при „белите” се стигна след разочароваща серия от осем поредни мача без победа в първенството, в които отборът успя да отбележи едва един гол. 

"Истината е, че в отбора има напрежение. Явно когато има цели, повечето футболисти не могат да издържат на него и да покажат качествата, които имат" - заяви разочарованият Мартин Кушев пред Нова Телевизия.

Днес стана ясно, че е възможно помощникът му Войн Войнов ще води тима в двата мача с Ботев Пловдив за Купата на България и в последния кръг от „А” група срещу Левски.

"Ние трябва да направим нещо до края на сезона и да постигнем максимума в оставащите мачове. А под това аз разбирам да елиминираме "Ботев" за Купата на България и да вземем поне точка от Левски. Трябва да сме лаици да казваме, че само треньорите са виновни. Естествено, че и играчите носят своята отговорност. След края на сезона ще седнем и ще вземем решение с кои играчи да се разделим. При всяко положение ще има промени, предстои 100 годишнина на клуба и отборът трябва да изглежда по друг начин през пролетта" - сподели Войнов.