Гледайте романтичните комедии „Фалстарт“ от 13.00 ч. и „Зад борда“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Тази събота следобед зрителите на NOVA ще се запознаят с вълнуващата история на един 35-годишен ерген, който все още живее с родителите си. От 13.00 ч. в Матю Макконъхи ще се превърне в принца на мечтите в комедията „Фалстарт”. Забавленията и доброто настроение в ефира са гарантирани, тъй като в любовните приключения му партнират звездите Сара Джесика Паркър и Зоуи Дешанел.

Зрителите ще видят Матю Макконахи в ролята на 35-годишен ерген, който все още живее с родителите си. Съпрузите Ал и Сю наемат специалистката по съблазняване Пола да прелъсти сина им Трип, като целта е да го убеди да се изнесе от дома им. Неочаквано Пола и Трип се влюбват, но любовта им е подложена на изпитание, след като приятелите му случайно разбират истината за нея. Каква е цената на истината и колко силна е любовта?

Съботният киноследобед ще продължи с лентата „Зад борда“ на режисьора Роб Грийнберг, в която ще си партнират, Ана Фарис, Ева Лонгория и Еухенио Дербес.

Лентата разказва историята на Леонардо Монтенегро, разглезен, богат плейбой, който е олицетворение на идеята за луксозен живот, изпълнен със забавления. От другата страна е Кейт Съливан – работеща самотна майка, която жонглира между палавите си деца и няколко работни места, докато се обучава за медицинска сестра.

Тези две коренно различни съдби се преплитат, когато Кейт е наета да изчисти след поредното лъскаво парти на Лео. Това поставя началото на поредица от събития, които ще променят завинаги живота и на двамата.

Не пропускайте романтичните комедии „Фалстарт“ от 13.00 ч. и „Зад борда“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA