Гостите в „Дикoff” в неделя от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Дикoff” в неделя по Нова специален гост е Ренета Инджова, единствената жена министър-председател на България. Очаквайте разговор за превратностите на съдбата и детайлите в картината, които се забелязват, само ако се отдалечиш от нея.

Зрителите отново ще видят Стажанта в близки срещи от депутатско-парламентарен вид. Въпросите се задават от упор, за отговорите често липсва такава категоричност.

Сред гостите в студиото ще бъде и Зорница Линдарева от VIP Brother Образцов дом. Момичето, което не се посвени да признае, че често когато има двама, се появява и трети. Какво й коства нейната риалити изповед и как се живее с епитета „скандален”?

В „Дикoff” очаквайте и ексклузивен разговор за онова тефтерче с неговия автор – Филип Златанов. Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки за възродителите на стари рани, подбудителите на нови скандали и резултатите от всичко това.

Миролюба Бенатова представя: Да избегнеш бесилото! История за един български шофьор, 130 килограма хероин и присъда в Иран.

Тя се казва Стефка Генева и мнозината, които я познават, си я спомнят като най-верният сътрудник, дясната ръка, личният секретар на президента Желев. Стефка Генева не отиде да се сбогува с Желю Желев, защото нямаше дори обувки. Как и защо нещата стигнаха дотам?

Не пропускайте предаването „Дикoff” в неделя от 16.00 ч. по Нова.