В поредица от снимки той отвежда на своето работно място – различно всеки път, но винаги близо до хората

Георги Георгиев е човекът в Новините на Нова, който отразява всички теми, свързани с проблемите на пътната безопасност. През декември 2014 г. той печели първо място в категория „Медии” на годишните награди за пътна безопасност заради репортажите си, отразяващи проблемите на пътя в рамките на кампанията на Нова „Спри животът е с предимство”.

Пътят му в журналистиката обаче минава през още много други теми и събития – като гражданското недоволство, държавните лица на България зад граница, човешката воля, изправена срещу стихиите, въпросите, които интересуват потребителите, и всички онези теми, които напомнят, че животът може да бъде шарен и забавен. Това е Георги Георгиев – репортерът, който признава, че динамиката на професията е това, което отлично се вписва в темперамента му и причината, поради която продължава да вярва, че журналистиката е неговото призвание.

В поредица от снимки той отвежда на своето работно място – различно всеки път, но винаги близо до хората, до техните проблеми, до нещата, които ги вълнуват. 

През следващите десет дни ще ви срещнем с репортерите на Нова, с темите, които отразяват, и многообразието на тяхното работно място.