Гледайте премиерния деветнадесети епизод от четвърти сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Полицаи Нолан и Луси Чен отговарят на обаждането на подозрително лице, което се намира близо до местна електроцентрала. Когато пристигат на място намират бомба. Отделът на ФБР в Лос Анджелис е извикан, след подозрението, че атентаторът принадлежи на терористична клетка. След като ФБР научава, че заподозреният Зийк Фриймонт има връзка със стажантката от ФБР Симон Кларк, те се обръщат към нея за помощ. Пред нея атентаторът, който се оказва един от нейните бивши ученици, разкрива, че е правил бомби за атентатора, но не е знаел за какво служат. Федералните се заемат с разследването и си мислят, че знаят коя е следващата цел. 

Обир на влак в „Новобранецът“

Междувременно Лопес и Харпър отговарят на обаждане от професор, който казва, че някой е влязъл с взлом в къщата му, нападнал го и откраднал нещо. Чрез картографски доказателства в къщата на заподозрения и кодовата дума „Enervo“ те заключават, че нападателят е бивш военен. Оказва се, че той краде още бомби от оръжейния склад на Националната гвардия и инициира плана си за разрушаване на инфраструктурата на града, като се започне с пътищата. Има ли връзка между двата случая и ше успеят ли новобранците да предотвратят активирането на бомбите в града?

Не пропускайте развръзката в премиерния деветнадесети епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.