Гледайте премиерния епизод от четвърти сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Екипът полицаи и отделът на Лос Анджелис на ФБР се опитват да открият терорист, планиращ няколко бомбени атаки. Откриват заложени бомби, разпръснати из целия град в отделни микробуси и стигат до заключението, че целта на терориста е взривяването на големи магистрали. Когато предотвратяват поредния му опит, новобранците се свързват с ЦРУ, тъй като подозират, че има връзки с тях. Чрез вътрешен човек разбират, че агенцията е провеждала "черна операция", в която са вербували чужденци, какъвто очевидно е човекът, когото търсят.

Терористична бомбена заплаха в „Новобранецът“

Те научават, че терористът е бил заловен в страната си, хвърлен в затвора и изоставен от ЦРУ и в момента търси отмъщение. При оскъдната инфомация, с която разполагат, на полицаите им е трудно да разберат срещу кого персонално е насочено отмъщението и каква е следващата му цел? Симон Кларк от ФБР, която се опитва да помогне в разрешаване на случая, решава да пренебрегне заповедите и тръгва само по следите, с които разполага.

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на четвърти сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.