Те сами се предадоха в полицията

Четирима от задържаните за нападението на екип на NOVA остават в ареста. Те са обвинени за хулиганство, извършено с  особена дързост и цинизъм. 

По темата

Колегите ни бяха нападнати на 14 април,  докато пътували по магистрала "Тракия". Две коли започнали да им подават светлинни сигнали и се опитали да ги изблъскат от пътя.

Операторът Огнян Пенев е удрян неколкократно, а на репортерът  Мария Милкова е отнет насилствено мобилния телефон при опит да извика полиция. 

Димитър Тонев и Християн Лалев остават зад решетките, защото са шофирали двете коли и са изблъскали от пътя колата, в която са пътували Мария и Огнян. Марио Гинев и Александър Георгиев остават в ареста, защото са видели какво се случва и не са се намесили. 

Четирима мъже се предадоха сами в полицията - три дни след инцидента. Признават, че проблем на магистралата е имало. Отричат да са удряли някого. Не казват къде е втората кола и кой е пътувал вътре.

Двама все още се издирват. Един от тях е този, който е отнел телефона на Мария Милкова. Според прокуратурата това е Размиг Чакърян. Прокурорът по случая обясни, че той сам се обадил в полицията и казал, че е взел и изхвърлил телефонът на Мария.

Издирва се и човекът, който е ударил в лицето Огнян Пенев. Първоначално посоченият Румен Мишев беше освободен, след като стана ясно, че по време на инцидента е бил в Сърбия. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.