В опит да спечели Блага, Мишо допуска поредния си гаф

Любовните връзки на героите от "Не така, брат!" претърпяват неочаквани обрати. В опит да спечели вниманието на Блага, Мишо допуска поредната грешка по пътя към сърцето ѝ. Малкият гений неволно споделя на Дидо най-съкровената тайна на Блага и това я прави обект на слухове и подигравки от страна на съучениците ѝ. Обидена от създалата се по вина на Мишо ситуация, Блага е обвзета от безразличие и категорично слага край на взаимоотношенията си с него.

Какво ще предприеме Мишо? Разберете в новия епизод на "Не така, брат!" >>> http://bit.ly/2CllL5T

Връзката на Мишо и Блага е разрушена от разочарование, но тази на Дидо и Беатрис е напът да се възроди. По-големият брат разбира за съмнителното бизнес пътуване на Беатрис и продуцента ѝ и прави опит да я разубеди. Точно преди да замине, тя разкрива скритите намерения на продуцента и осъзнава колко много обича Дидо. Ще успее ли Мишо да се реваншира на Блага за унижението, на което я подлага и ще се съберат ли Дидо и Беатрис?

Докато двамата братя се борят за връзките си, любовните вълнения между Дочев и Велева ескалират. Учителката по музика е впечатлена от усилията, които Дочев полага, за да спечели сърцето ѝ и най-после решава да му даде шанс. Какво ще се случи между тях и кой ще остане разочарован от новата двойка, разберете в любимия български уеб тийн сериал първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.