Тя е на корицата на "Пийпъл"

Певицата и актриса Дженифър Лопес е на корицата на февруарския брой на списание "Пийпъл". В изданието звездата за първи път говори за връзката си с Бен Афлек.

„Никога не съм се чувствала по-добре“, казва 52-годишната звезда пред изданието. Тя и колегата й от Холивуд се събраха отново миналата пролет след дългогодишна раздяла. Преди това двамата бяха двойка от 2002 до 2004 г.

„Чувствам се по-щастлива от всякога. Радвам се че най-сетне имам такава връзка и ще направя всичко възможно, за да я запазя. Заслужаваме го. Аз съм много горда с Бен, с мъжа, в който се превърна. Дълго време го наблюдавах отстрани, но сега чувствам, че сякаш се намираме на един и същи етап в живота си. Просто искам бъдещето ми да бъде изпълнено с любов, с децата ми и моя партньор. Мисля, че всеки иска точно това - да остарее щастлив", сподели Лопес.

Джей Ло с признание: Чувствам се като аутсайдер (ВИДЕО)

В интервюто Дженифър споделя и детайли за най-новия си филмов проект - романтичната комедия "Омъжи се за мен". В него тя влиза в образа на поп звезда, която се омъжва за непознат, след като хваща годеника си в изневерява. В лентата Джей Ло си партнира с Малума и Оуен Уилсън. Очаква се лентата да излезе по родните киноекрани около Деня на Свети Валентин.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК