Мачът в Германия е в четвъртък, 31 август

"Левски" излезе с важна информация за привържениците на отбора, които ще подкрепят „сините“ във Франкфурт на реванша с ''Айнтрахт''. Мачът в Германия е в четвъртък, 31 август, от 21:30 часа българско време.

"Айнтрахт" почете паметта на загиналите в катастрофа фенове на "Левски"

Ето какво написаха от клуба:

„Левскари,

Искаме да представим на ваше внимание информация, относно гостуването на „Айнтрахт“ във Франкфурт. Местната полиция препоръчва събиране на феновете на площад “Römerberg”, който се намира близо до градската гара и центъра. За "сините" фенове се препоръчва да пътуват с влак (S7/S8/S9) до стадиона (спирка Frankfurt am Main Stadion), докъдето ще бъдат ескортирани от полиция. Ако някой иска да планира самостоятелно пътуване до стадионa, препоръчаната опция е с трамвай (Tram 20/21) до спирка Stadion Straßenbahn. За пътуващите с коли, нека да си предвидят минимум 2 часа за пътуване и проверка пред стадиона. За пътуващите с автомобили трябва да се тръгне по автомагистрала А3. На разклонението Frankfurt-Süd , преминете на B44 към Frankfurt-Stadtmitte/Stadion. Оттам следвайте указателите към паркингите на стадиона. За автомобилите и автобусите на фенове на „Левски“ е определен паркинг P9, който може да бъде достигнат през Mörfelder Landstraße (извън града). Паркинг таксата за автомобили е 6 евро, а за миниванове с повече от 7 места и автобуси е 20 евро.

Полицията също така съветва привържениците да избягват зоната Alt Sachsenhausen и целия район около стадиона, и най-вече паркинг “Gleisdreieck”, който е предназначен за фенове на домакините. Препоръчва се в часовете преди мача привърженици, които се разхождат в центъра на града, да не носят отличителни белези на клуба.

Входовете на стадиона се отварят за публиката два часа преди началото на мача. Феновете на „Левски“ трябва да влязат на стадиона през вход E2. Малки чанти с обем до 20 литра могат да бъдат взети на стадиона. Всички по-големи раници и чанти са забранени и няма възможност за депозиране. Не е проблем да се вземат камери/цифрови камери (до размер 20x12x12cm) за лична употреба. Разрешен е само един обектив за камери със сменяеми обективи. Видеокамерите не са разрешени", казват още в съобщението.