Две хитови премиери ще открият летния тв сезон и ще поемат щафетата от Големите финали на шоутата на Нова

Две хитови премиери ще открият летния тв сезон и ще поемат щафетата от Големите финали на шоутата на Нова. От понеделник, 9 юни, медията ще зарадва както почитателите на хитовите индийски и турски саги, така и феновете на култовите американски поредици. Успоредно с новите заглавия, Нова ще предложи още специално лятно издание на Новините на Нова с водещи Ани Салич и Николай Дойнов (от 10 юни всеки делничен ден от 22.00 ч.), както и нови епизоди на „Съдби на кръстопът” (отново от 10 юни от 20.00 ч.) от понеделник до четвъртък.  

Един от най-гледаните индийски сериали в момента „Моята карма” (Uttaran) ще направи своята премиера в ефира на Нова от 9 юни. Всеки делничен ден от 13.30 ч. до 14.30 ч. поредицата ще разказва историята на две момичета от различно потекло – Тапасия, дъщеря на богат бизнесмен, и Ичха, дъщеря на нейната прислужница. Най-добри приятелки като деца, двете се превръщат в съперници в любовта като големи. 

Премиерата на „Моята карма” по Нова е естествено продължение на успеха на другия хитов индийски сериал „Малката булка”, който от 9 юни е с нов час на излъчване – всеки делничен ден от 16.30 до 18.00 ч. От 9 юни летният сезон започва и за „Часът на Милен Цветков” – това ще бъде първото предаване, което ще излезе в лятна отпуска, но и първото, което ще се върне в ефира на Нова още през август. 

Историята на Инджи и Мехмет в сериала „Перла” ще зарадва почитателите на хитовите турски сериали от 9 юни, всеки делничен ден от 14.30 до 16.00 ч. Тя – бедно момиче от малък град, и той – част от богатото и известно семейство Шадоолу, загубил любимата си в автомобилна катастрофа. Уреденият между тях брак, резултат от консервативността на традицията, ще се превърне в дълго пътуване, осеяно с трудности, страст и жертви в името на любовта. 

Буквално месеци след като CBS поднови снимките на петия сезон, зрителите на Нова ще бъдат на вълната на премиерния четвърти сезон на хитовата поредица „Хавай 5-0” от 10 юни от 21.00 ч., от тази дата час по-рано зрителите могат да следят и новите епизоди на документалното риалити „Съдби на кръстопът”.